Comunicat adreçat a tota la contrainformació

Palma, abril de 2013

ÉS L’HORA DELS MITJANS LLIURES!

L’emissora RÀDIO77 de Mallorca, en el seu IV Aniversari a les ones d’Internet continua les emissions en clau anticapitalista i en català. A més posa en marxa una campanya de recerca de nous locutors de programes.

Va ser el mes d’abril de 2009 quan RÀDIO77 començà a emetre tímidament a través de la Xarxa. El fet de funcionar com un mitjà de comunicació ciutadà, sense les imposicions de la dependència econòmica publicitària, ha permès desenvolupar un projecte bastant novedós definit per l’autogestió dels seus recursos i per una programació on la creativitat, la crítica i la mirada local i independent, han donat lloc a programes i recursos sempre originals i allunyats dels estàndards que tradicionalment ofereix el sistema radial.

La defensa i la promoció de la llengua i cultura autòctones, els drets humans, la igualtat de gènere, el rebuig cap a qualsevol forma de discriminació racial, la possibilitat d’informar i opinar, el seu compromís amb la difusió de la música local i no comercial… són alguns dels aspectes musicals i de contingut més significatius dins de la proposta de RÀDIO77.

Conformen el col·lectiu locutors profesionals i amateurs (periodistes, estudiants, activistes) persones diverses i compromeses que resulten fonamentals per a un mitjà comunitari que en quatre anys s’ha consolidat com un sòlid i reconegut espai de contrainformació. Sempre al marge d’allò prohibit i no perquè ens agradi provocar -encara que en realitat ens encanta- sinó perquè ens sentim còmodes amb la realitat que hem escollit i defensam, compartim, arriscam… A més el projecte està integrat a dins del Centre de Mitjans Independents, del que també en formen part altres mitjans autogestionats de l’illa com Contrainfo.cat i Sa Tevavisió.

En aquest quart aniversari volem continuar creixent obrint-nos cap a la societat per a què d’una manera crítica, creativa i reflexiva les persones puguem expressar idees, inquietuds i alternatives. Per això posam en marxa la campanya de recerca de nous programes de ràdio adreçada a persones: -Implicades amb un canvi de model de societat més participativa i justa: -Altruistes i compromeses amb els projectes alternatius -Creatives i amb ganes d’expressar el què pensen -Dispodades a fer feina en equip -Catalanoparlants de qualsevol nivell (els que estau aprenent també!) -Víctimes asquejades del model comunicatiu comercial dels mass media -Periodistes amateurs que sentin la necessitat de retransmetre la informació d’una manera clara, directa i immediata.

Si et sents identificat posa’t en contacte amb nosaltres i explica’ns el teu projecte. Escriu-nos a radio77@inventati.org

Perquè en aquests moments de descrèdit, mentides i manipulació de la premsa comercial, els mitjans independents hi tenim molt a dir!

Escolta ràdio lliures!
Escolta RÀDIO77

Deixa un comentari

Filed under COMUNICATS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s