EMISSIÓ 18 D’OCTUBRE

DIGNITAT REBEL | SOLIDARITAT AMB CONTRAINFO.CAT – podcast
Aquesta setmana Dignitat Rebel arriba de la mà de Forjándonos, tema del raper afro Yast Solo que a Lavapiés lluita per la visibilització de la cultura africana, aportacions de la 10ª Trobada de la Comunicació, un aplec a Argentina de la “Red Nacional de Medios Alternativos“, on Diana Cordero de Kaosenlared fa una encertada intervenció antirepressiva. Per altra banda aprofitem el programa per solidaritzar-nos amb Contrainfo.cat, projecte assembleari autogestionat de contrainformació de Mallorca, que al llarg d’aquesta setmana ha rebut atacs i desqualificacions en diferents mitjans del capital. També aportem una intervenció del passat mes de maig de Pau Llonch a l’Ateneu Barcelonès sobre el pervenir de les hipoteques i la realitat de la desobediència al voltant de les accions de la PAH (Plataforma d’Afectades per la Hipoteca) i el dret a l’habitatge a l’Estat espanyol, ja que aquesta setmana hi ha hagut una victòria de la PAH Girona amb el cas #BlocSalt. Per acabar us deixem amb el butlletí sonor nº334 del Setmanari La Directa.

ANTENA LLIURE | EN SUPORT DE CONTRAINFO.CAT – podcast
Programa amb els textos i els àudios de Paulo Freire, contrainfo.cat, Noam Chomsky, Manuel Castells, Joan Canela i Barrull, Pepe Rubianes i Albert Pla. Sona: Augustus Pablo Ital Dub, Brams, Linton Kwesi Johnson, Doble V & S.A, Calle 13, Albert Pla.

CANYA I TRALLA EN CATALÀ | 2×6 – podcast
Llista de reproducció: EQUI – Cremar-ho tot – BUDELLAM – El Terrorista – UNA ALTRA REALITAT – Assassinats en primer grau – KOP – Boycot – COL·LAPSE – No t’ha servit de res ::: Secció Eleccions personals: Markuss: BELGRADO – Dead Generation, Toni: SLEEP – Dragonaut, Marc: EL RENO RENARDO – Vomito

1984 | 19 OCTUBRE – podcast
Sona: HARD SKIN, SJU SVARA AR, LA FRACTION, THE GITS, THE CAPACES, PENADAS POR LA LEY, THE SELECTER, NASHVILLE PUSSY, PARALISIS PERMANENTE, THE CLASH, STIFF LITTLE FINGERS, DIÄT, BI-MARKS, NAPALM, T.N.T.

Deixa un comentari

Filed under Emissions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s