EMISSIÓ 17 DE FEBRER

LA GRAVADORA O LA VIDA | #6 PERSPECTIVA DE RUPTURA – podcast #7 ACCIÓ POÈTICA – podcast
La Gravadora o la Vida es presenta per sí mateixa i dels barris més antics de Barcelona sortim per arribar a una perifèria rebel des d’on, amb dos petits àudios de fuga, seguir centrades en estar centrades, a l’hora d’ençatar la pròxima hora de l’amor i de l’aigua. Un treball des d’abaix, a prop de la natura, gairebé atisbant aconteixements revolucionaris i un present de lluita creativa i intel·ligent contra la misèria afectiva i econòmica.

IDEARI | UCRANIA: AYER Y HOY – podcast
Un repàs històric i sociològic d’Ucraïna per a entendre la situació actual. Xerrada enregistrada divendres 14 de febrer de 2014 a la llibreria Ideari de Ciutat i conduïda per Natalia Krajewska.

CANYA I TRALLA EN CATALÀ | 2X17 – podcast
Llista de reproducció: MARASME – Metamorfosi de la inèrcia, OBSTACLE – Messies d’avui dia, CODI DE SILENCI – És el moment, A TOMBA OBERTA – La gran presó, BAD TASTE – Justicia popular ::: Eleccions personals: Markuss: WOLFBRIGADE – The Course of Cain, Toni:  KILL THE PRESIDENT – Fight’em’All, Marc: THE AGONIST – Globus Histericus.

SA IURTA URBANA | 15 DEL 3 – podcast
Avui recuperam un dels espais més emblemàtics de la passada temporada 2012 a Ràdio 77. Música espiritual, pau sonora transitant entre les garses de Mongòlia i la costa de la mar Mediterrània. Els sons de les grulles migratòries des del nord d’Europa fins a les zones subtropicals. Plaer per l’oïda. 

1984 | 15 DE FEBRER – podcast
Presentam un programa ple de renou i de crits de rabia! Sona: THE CLASH, JELLO BIEAFRA & THE GUANTANAMO SCHOOL OF MEDICINE, RADIO BIRDMAN, BODY COUNT, THE CONTROLLERS, THE SELECTER, PURO HELL, BELLRAYS, INFAME, THE EXCITEMENTS, OTIS READING, LEE PERRY, LISA & THE LIPS, THE EXPLOITED, BAD BRAINS, MOTHER’S FINEST, RAY CHARLES, BOB MARLEY, NO CONFORME…

Deixa un comentari

Filed under Emissions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s