EMISSIÓ 24 DE NOVEMBRE DE 2014

CCANYA I TRALLAANYA I TRALLA EN CATALÀ | 3×11 – podcast

Llista de reproducció:

Desquici – Potser no sóc
Nan Roig – Dimonis i diners
Metacorc – Combat
Memento Mori – Llibertat maltractada
Kitsch – L’home sol
Rather be Alive – Sense fugir
Apeiron – Ego

Eleccions personals:

Markuss: 1000mods – Low
Toni: Strike Anywhere – Refusal
Marc: Jackyl – The Lumberjack


DIGNITAT REBELDIGNITAT REBEL |  #JusticiaPoètica – podcast

Aquesta vegada un Dignitat Rebel més llarg de lo habitual, que arriba de la mà d’un jove i llegit poeta mallorquí i Memòries Latents que tornen a ‘okuparlesones’ amb la poesia, el reggae i Black Uhuru! Una reconeguda banda de la segona generació del reggae. Compartim amb el poeta de Porreres Andreu Arranz el disc de la banda jamaicana Red, els seus hits més coneguts són «Shine Eye Gal», «Guess Who’s Coming to Dinner», «Sinsemilla», «Solidarity» i «What Is Life?». En constant redefinició de la capacitat d’ubicuitat elemental, l’Adhesiva Barcelona ens feia arribar la documentació de la mobilització a Barcelona del #20N en solidaritat amb les 43 de Ayotzinapa, reportada també per La Directa. En un dia en que el cor de la duquesa va deixar de latifundir, i les anarquistes conmemoren la figura de Buenaventura Durruti, ens feien arribar simultàneament un audio de Traficantes de Sueños, enregistrat el passat divendres 12 d’abril amb l’editor del llibre “Del amor al amor. Amor, sexo y libertad en las relaciones humanas” i gestor del blog ‘Antes muerta que sumisa‘. Amb una interferència de René, de Calle 13 que se’n va cap a Mèxic donem pas a un fragment del darrer programa “Burkina Faso: Especial Revolta Sankarista” d’UhuruAfrikaTV i com que ahir dissabte 22 de novembre vam estar presents amb l’Autogestionaria, Juanito Piquete i Sergi Fàbregues a Can Batlló donem pas a “Bajo el Foco” i “La vida es una idea” de Talata Rodriguez des de Buenos Aires.


1984 radio77[1]1984 | 22 de novembre – podcast

De col·loqui a la taula rodona de 1984 amenizat amb una dosis de bon renou!!


sintonies fora cordaSINTONIES FORA CORDA | Programa 32 (6-11-2014) – podcast

Programa de música refrectària i perforació auditiva. Reflexions crítiques sobre l’actualitat entre música punk i metal underground. Des de Titoieta Ràdio.


ALTRES RÀDIOS | Embalades (29è programa): “Llenguatge no sexista” – podcast

Embalades és un programa quinzenal de Ràdio Bala, de Manresa, en el qual es tracta un tema social o polític per programa. En la darrera entrega que aquí compartim, el tema és el llenguatge sexista.


LA DIRECTALA DIRECTA | Butlletí 24-11-2014 – podcast

La Directa és un mitjà de comunicació en català d’actualitat, investigació, debat i anàlisi. Amb vocació d’independència, volem exercir la funció social de denunciar els abusos i les injustícies i potenciar les alternatives. Gràcies a una gran xarxa de corresponsalies i col·laboradores arreu dels Països Catalans i el món, des de 2006 el setmanari Directa es publica en paper cada setmana i arriba a les subscriptores i els punts de venda d’arreu.

Deixa un comentari

Filed under Emissions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s