EMISSIÓ 9 DE MARÇ 2015

CANYA I TRALLACANYA I TRALLA EN CATALÀ | 3×25podcast

Llista de reproducció

  • Malestar Social – Hereus del Fracàs
  • Migranya – Migranya
  • The Gruixut’s – Volem Festa
  • Angoixa – Un Mon Podrit
  • Bourbon – Mai tens prou
  • Bolson – Forat
  • Atzavara – Una espurna

Eleccions Personals

  • Eskorbuto – Rogad a Dios por los Muertos
  • Berri Txarrak – Tortura Nonahi

CulturaCULTURA 77 | Literatura Totxa, Cinema A La Carta I Esports De Pocs Colors – podcast

En aquest programa torna la secció de literatura, desapareguda des de feia temps, amb un dels autors britànics més reconeguts de l’actualitat, Ken Follet, i concretament amb la seva trilogia The Century, formada pels llibres La caiguda dels gegants, L’hivern del món i El llindar de l’eternitat.

A la secció de videojocs farem un repàs sobre les novetats més interessants que ens ha dut la Game Developers Conference, una fira per creadors de videojocs, celebrada recentment.

En quant a cinema, els membres de Cultura 77 ens resistim a deixar passar els Oscars, ja que cada un de nosaltres comenta una pel·lícula que hagi guanyat l’Oscar a Millor Pel·lícula o Director en algun moment de la historia.
La secció d’esports ens du tota l’actualitat dels Mallorca Voltors, com ja es habitual, amés de comentar-nos novetats de gran interès del beisbol internacional.
Per acabar, i com no podia ser d’un altre manera tindrem un bàmbol o bàmbola de la setmana de lo més especial. Esperem que gaudiu del programa.

1984 radio77[1]1984 | 7 de març – podcast

Avui a 1984 rebem als estudis de Titoieta a pares, mares, infants i cuidadores del Col·lectiu Escola Lliure de Mallorca NONO, per a que ens contin com funciona la experiència d’aquest projecte educatiu no autoritari.

A la segona part, els companys de CONTRAINFO.cat aterren un any més en aquest espai radiofònic per presentar-nos l’Anuari 2014, dins els calendari de presentacions arreu de s’illa.

Musicalment, en Braúl obri la seva màgica bolla de cristal…


ALTRES RÀDIOS | Ruda FM. Dibujar en los mapas – WEB

“Llega nuestro nuevo podcast al que hemos titulado dibujar en los mapas. Este podcast viene cargado de información feminista, acciones, citas, historia… ¡una miscelánea de posibilidades feministas!

En la cafetada feminista charlamos con Erika sobre la inicativa de las compas catalanas de Vaga de Totes una vuelta de tuerca feminista al concepto tradicional de huelga.

También estrenamos colaboración de la mano de la compa Isis Brand, a quien damos las gracias por sumarse a esta ruda y de la que esperamos más colaboraciones. Se estrena en este programa con un recorrido en la historia de las radios feministas. Si te quedas con ganas de más, Isis nos ha pasado estos links para seguir leyendo sobre Historia de las radios libres en el Estado Español, Más info sobre Rudas y Ligadura, Sobre Radio Luna y De raíz y hojas de Ruda.

Y para cerrar hablamos con Rosa Tortosa, con quien teníamos ya infinitas ganas de incluirla en esta sección también porque desde el principio ha sido una parte fundamental de nuestro programa cediéndonos las imágenes para los carteles de todos nuestros programas.”

Deixa un comentari

Filed under Emissions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s