EMISSIÓ 10 DE NOVEMBRE DE 2014

ANTENA LLIUREANTENA LLIURE | Compte regressiu – podcast

Una vegada més ens retrobam a les ones lliure de Ràdio 77, en aquesta ocasió amb un collage sonor d’àudios que inclouen diversos comptes regressius, i música d’alarmes que reboten per totes les parets d’aquesta cambra. Compensant buits vibratoris ens submergim en un altre viatge més profund, més obert, relaxat i receptiu. Ara només escoltes la meva veu, les pipelles et pesen molt, els braços i les cames també et pesen, molt. La calor ja s’extén per tot el cos. Sonen: TIBURK, MAHOM, CALLE 13.


CANYA I TRALLACANYA I TRALLA | 3×09 – podcast

Llista de reproducció:

Golem – Intrús Apeiron – Trist però cert Milenrama – Immòbils Matràs – Espiral de por Naltrus – Condemnat Cronistes – Joan Petit Plowshare – Crepuscle i Solcs

Eleccions Personals:

Marc – Mastodon – All the heavy lifting Toni – Minor Threat – It follows


CulturaCULTURA 77 | Sunset Overdirve, variat de cinema i invasió de bàmbols – podcast

En aquest programa tractam un videojoc de recent estrena com és Sunset Overdrive, fent un repàs per les anteriors creacions del estudi que ha desenvolupat aquesta obra, Insomniac Games. A la secció de cinema romprem el nostre esquema tradicional de comentar pel·lícules actuals, per valorar obres que com a mínim ja ha passat un any de la seva estrena. Serà una secció amb gran varietat on xerrarem d’obres com La Vida es Bella, Juan de los Muertos o la saga Antes del Amanecer. Per finalitzar el programa i ja que les promeses s’han de complir, tancarem amb l’esperat top bàmbols, qui serà el bàmbol més gran de tots? Tot això i molt més o podeu descobrir escoltant aquest programa de Cultura 77.


DIGNITAT REBEL | #EspecialResistència! – podcast

Amb l’actual situació que vivim al Banc Expropiat, considerant el programa anterior com una petita mostra de constància en el projecte radiofònic, nòmada de Dignitat Rebel i Ràdio77, ens faltava fer-vos arribar aquesta darrera comunicació des de la Vila de Gràcia, tot mostrant de nou amb Do25inco un llenguatge en forma de RAP i l’apropament a “Espejo 1” com a reflexió col·lectiva des del present, ens acompanyem per partir amb Terra i lletra compromesa i dolça veu de Silvia Tomàs, amb qui vam estar a la plaça okupada pel CP Tres Lliris i també a La Sèquia, allà a Manresa, on vam visitar a Elena Sixto i acudirem a la presentació del llibre “Frè d’Emergència“, una conversa entre Pau Llonch i Josep Manel Busqueta, en el marc del 5è Aniversari del Centre Social Okupat de Manresa. Així doncs, seguim:#ResistènciaCarajo!


1984 radio77[1]1984 | Al Llunàtic Fest 2014 – podcast Avui al 1984 penjam el programa realitzat des del subsol del Teatre de Lloseta per cobrir en directe el II LLUNÀTIC FEST -Mostra de Música d’Alt Voltatge- a Mallorca i a on varem gaudir del directe d’ESTRICALLA, ROT, DECRANEO, MARASME, DESENTERRADAS, WASTED, FAST FOOD SOCIETY, INNER SIGHT, ZEROBYTE i WITHOUT STRING. Hi trobareu una gran quantitat de grups…. t’animes a entrar-hi amb nosaltres? Xerram amb n’Edu, Hector, Victor punk, Hodei, Oscar, Desenterradas, Fer, Bati, Chano, Jeroni i Tomeu. Agraïm molt especialment als especialistes per haver pogut dur aquesta unitat mobil en directe a bon port.


LA DIRECTALA DIRECTA | Butlletí 10-11-2014 – podcast

La Directa és un mitjà de comunicació en català d’actualitat, investigació, debat i anàlisi. Amb vocació d’independència, volem exercir la funció social de denunciar els abusos i les injustícies i potenciar les alternatives. Gràcies a una gran xarxa de corresponsalies i col·laboradores arreu dels Països Catalans i el món, des de 2006 el setmanari Directa es publica en paper cada setmana i arriba a les subscriptores i els punts de venda d’arreu.

Deixa un comentari

Filed under Emissions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s