EMISSIÓ 15 DE JUNY 2015

MARICHIWEU #12 – Programa 03 06 2015

Collage Sonor Marichiweu Radio dibuixant la seva tretzena edició.

Imatge al video del Fòrum pels Drets Col·lectius dels Pobles de l’any 2010 organitzat per CIEMEN (Centre Internacional Escarrer per a les Minories Ètniques i les Nacions).

Tracklist:
1. Nancy San Martín y Tierra Oscura – Leftraru (Sintonía)
2. ZOO – Corbelles
3. Wechekeche Ñi Trawun – Mapuche

Entrevista a Mauricio Lilian. Profesor Universidad Popular Originaria de la Cátedra Libre “Historia, Filosofia y Política desde la Óptica de las Naciones Oprimidas”.

4. V&D por Gran OM – Namakasia Yaqui
5. Quilapayún – El Pueblo Unido jamás será vencido
6. Epew Mapuche
7. Luzmina Carpio – Pachamama
8. Dub Machinist – Kikkoman + “Alturas de Machu Picchu” recitat per Pablo Neruda
9. Su Ta Gar – JO TA KE (Paraules de Baltasar Porcel)MARICHIWEU #11 – Programa 27 05 2015

Collage Sonor dibuixant la seva onzena edició.

Imatge al video de dona llatinoamericana rebentant de ràbia amb puny dret tancat i bandera whipala de fons.

Tracklist:
Intro Épica Kultrun Trutruka: Enrique Dussel, 1492
1. Nancy San Martín y Tierra Oscura – Leftraru (Sintonía)

Entrevista a Pablo José Tornello. Gestor cultural. Compilador del libro “Introducción al Milllcayac, idioma de los huarpes de Mendoza”

2. Arkama – Tio Illua
3. Sopa de Cabra – Camins
Eduardo Galeano – Los Hijos de los Días

Entrevista a Mauricio Lilian. Profesor Universidad Popular Originaria de la Cátedra Libre “Historia, Filosofia y Política desde la Óptica de las Naciones Oprimidas”.

4. Nancy San Martín y Tierra Oscura – Amuley Ngüillatun
5. Luzmina Carpio
6. Bal Indigène – Estrangièra
7. Dub Corao (música) – “Alturas de Machu Picchu” recitat per Pablo Neruda

1984 radio77[1]1984 | 6 de juny – podcast

Un passeig per l’agenda punk mallorquina per al 2015 indicant data per algunes de les visites que ens depararà l’any com ARREST, SHEER MAG, RULETA RUSA o ANTIGUO REGIMEN. També escoltam demos de bandes locals i internacionals aixi com alguna novetat i cançons per encetar la cara B d’un bon Lp crust. començam? …Ara!

Sona: CAPITALIST CASUALITIES, OI POLLOI, SLOA KNIVAR, BURNING KITCHEN, SUICIDAL SUPERMAKET TROILERS, UNIVERSAL ACADEMENT MENTAL TOILET, STUMULT, PRESSING ON, GOMS, BLUNT, 45Rpm, UNCURBED, PUSSRAD, SPEZNA, WASTED TIME, DESENTERRADAS, CALLAGEN, SEVERED HEAD OF STATE, TIFF, SOUTHSAWYER, KIEV ORQUESTRA, RENE BINAME, TELEVISION, GBH, ATHEOS, RULETA RUSA, BARCELONA, ANTIGUO REGIMEN, SHEER MAG, ARREST, NUEVA GENERACION, IZQUIERDO Y CABANILLAS, IRON MERDA, HOSTIES AL GOVERN


1984 radio77[1]1984 | 13 de juny – podcast

Encara que arrancam amb el directe de RIP a Lekeitio 1984 -un Lp que veu el llum de la mà de Metadona aquest 15 de juny-, avui al 1984 entrevistam al responsables de SANGRE AZUL, un segell que edita des de Mallorca únicament en format cassette grabacions de bandes amb les que senten afinitat i que conten amb un poderòs material sonor que mereix ser descubert estrictament en format analògic. Xerram de les primeres 7 referencies a l’intens 1er any i mig d’activitat d’aquest projecte. Bandes com Demonios Salvajes, Mujercitos, Maquina Muerta, Trance, Orden Mundial, Desenterradas o la darrera: Los Monjo directo en Villatruño.

A més repassam l’agendade concerts a Mallorca i al KTown 2015, ens injectam punk radikal mexicà i altres merdes que no sonen a la ràdio entre fum a verdesca. …ja ho diuen, n’Orwell tenia raó.

totes les convocatories a CONTRAINFO

Entrvista al segell de cintes K7 Sangre Azul. Sona: RIP, THE BLACK HAND, CATHOLIC SPIT, CEREBROS EXPRIMIDOS, 45Rpm, DESENTERRADES, DEMONIOS SALVAJES, LOS MONJO, FRONTKICK, LA URSS,NUEVA AUTORIDAD DEMOCRÁTICA, LA POLLA RECORDS, WEED BAG, SACRIFICIO, ANARQUIA VERTICAL, PIÑEN, CICATRIZ, HOMBRE LOBO INTERNACIONAL, KADENAZO, PURA MANIA, PAGANS, SONICS, GUADAÑA, URGENTE

Deixa un comentari

Filed under Emissions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s